Get Adobe Flash player

Αποκαλύφθηκε το DNA του εξωγήινου της Ατακάμα

Πολλές ήταν οι εικασίες για τον μικροσκοπικό «εξωγήινο» που είχε βρεθεί...

Μας μένει ένας μήνας για το Τέλος του κόσμου!

Αν η ερμηνεία του ημερολογίου των Μάγιας επιβεβαιωθεί τότε μας μένει...

Η κυβέρνηση των Η.Π.Α. με έστελνε συνεχώς ταξίδια πίσω στο χρόνο !

Ο Andrew Basiago, δικηγόρος στο Seattle των Η.Π.Α., μέχρι το 2004 ισχυριζόταν δημόσια...

Αν η ερμηνεία του ημερολογίου των Μάγιας επιβεβαιωθεί τότε μας μένει ακριβώς ένας μήνας. Η πιο δημοφιλής θεωρία για το Τέλος βρίσκεται πλέον έξω από την πόρτα μας και μάλιστα υπάρχουν αρκετοί που προσμένουν αυτό το Τέλος ως λύτρωση.

enas_mhnas

Η τάση άλλωστε του ανθρώπου προς τον αρνητισμό είναι έμφυτη και αν σε αυτή προσθέσουμε την απογοήτευση για τις συνθήκες που επικρατούν στον κόσμο μας τότε το μείγμα είναι ιδανικό για να «ανθίσει» μια εσχατολογία χωρίς όρια.
Η ανάγκη για μια δικαίωση που θα βάλει τέλος στην μιζέρια του παρόντος, θα αποκαταστήσει τις αδικίες και θα κάνει «επανεκκίνηση» στις ζωές μας έχει οδηγήσει σε μια άκρατη καταστροφολαγνεία.
Οι πιο αισιόδοξοι μιλούν για ένα τέλος που θα αποτελέσει μια νέα αρχή ή ένα πέρασμα σε μια πνευματική κατάσταση.
Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που θεωρούν πως δεν υπάρχει ύστερα και είτε γιατί απλά ήρθε η ώρα μας είτε λόγω κάποιας θρησκευτικής τιμωρίας πρέπει να κλείσουμε τον κύκλο μας.

«Πατώντας» πάντως πάνω στις ανθρώπινες φοβίες κάποιοι είτε για οικονομικούς λόγους, είτε επειδή απλά είναι παρανοϊκοί μιλούν για το Τέλος και προφητεύουν χρονολογίες.
Η Αποκάλυψη όμως έχει αναβληθεί δεκάδες φορές μέσα στα χρόνια και το τραγικό είναι πως κάποιοι πίστεψαν τόσο πολύ σε ένα τέλος, που θα τα άλλαζε όλα, ώστε έφυγαν πριν καν αυτό έρθει.

Οι επιστημονικές θεωρίες
Ακόμα και οι πιο σκεπτικιστές τρομάζουν από θεωρίες που έχουν επιστημονικό υπόβαθρο. Το δημοφιλέστερο αλλά και πιο βάσιμο σενάριο είναι η σύγκρουση με έναν αστεροειδή.
Έχει γίνει στον παρελθόν και δεν είναι απίθανο να γίνει ξανά στο μέλλον. Η NΑSA τονίζει ότι μέχρι το 2036 η μόνη «πέτρα» που μας απειλεί είναι ο «Απόφι» με τις πιθανότητας να μας χτυπήσει να είναι μια στις 37.
Πάντως θεωρείται πιθανό, αν ο αστεροειδής δεν είναι γιγάντιος, να μπορέσουμε να τον κομματιάσουμε ή να αλλάξουμε την πορεία του με πυρηνικά όπλα.

Η επόμενη απειλή είναι ένας εσωτερικός εχθρός. Η έκρηξη ενός υπερηφαιστείου μπορεί να βάλει τέλος στη ζωή.
Το ηφαίστειο στο Yellowstone των ΗΠΑ είναι αυτό που προβληματίζει περισσότερο τους επιστήμονες. Πάντως μια τέτοια έκρηξη είναι σπάνια καθώς οι μελέτες μιλούν για 1-2 κάθε ένα εκατομμύριο χρόνια.

Η τρίτη επικρατέστερη επιστημονική θεωρία καταστροφής είναι μια πανδημία που θα σαρώσει τον πλανήτη.
Η φτώχεια και το χαμηλό βιοτικό επίπεδο μπορούν να οδηγήσουν και να γιγαντώσουν έναν λοιμό. Αυτό το σενάριο επίσης δεν θεωρείται απίθανο.

Υπάρχουν και αυτοί που μιλούν για την μακρινή εποχή που ο Ήλιος θα σβήσει.
Σε μερικά δισεκατομμύρια χρόνια είναι αλήθεια ότι ο Ήλιος θα εξαντλήσει τα καύσιμα του, θα αποδυναμωθεί σταδιακά έως ότου γίνει μια παγωμένη πέτρα.
Τέλος δύο ακόμα θεωρίες μιλούν για μια πλήρης αντιστροφή της πολικότητάς του πλανήτη και για καταστροφή από μια μαύρη τρύπα που θα ρουφήξει τη Γη.
Μάλιστα κάποιοι λένε πως ίσως το πείραμα που πραγματοποιείται στο ερευνητικό κέντρο CERN να δημιουργήσει μια μαύρη τρύπα που θα καταπιεί τον πλανήτη μας.

Το θρησκευτικό τέλος
Στις θρησκείες το τέλος αντιμετωπίζεται σαν λύτρωση και ώρα της κρίσης.
Οι κακοί θα τιμωρηθούν και οι καλοί θα ανταμειφθούν για τον σεμνό τους βίο. Το εντυπωσιακό είναι πάντως πως σχεδόν όλες οι θεωρίες έχουν κοινά στοιχεία.
Στον Χριστιανισμό η εσχατολογία βασίζεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννου.
Το τρομερά γεγονότα που περιγράφει θα οδηγήσουν στην Δευτέρα Παρουσία του Χριστού και την τελική κρίση.
Η θεωρία του Ισλαμισμού δεν απέχει πολύ από την Χριστιανική καθώς μιλάει για τεράστιες καταστροφές, ένα κτήνος που θα κυριαρχήσει και τελικά τον Ιμάμ Μαντχί που θα διδάξει και θα ιδρύσει την αυτοκρατορία του Αλλάχ πάνω στη Γη.
Ο Ιουδαισμός μιλάει για το τέλος των ημερών. Ο κόσμος με τη σημερινή του μορφή θα διατηρηθεί για 6.000 χρόνια και το τέλος του κόσμου ορίζεται στο 2240 μ.Χ.. Όλοι οι Εβραίοι του κόσμου θα συγκεντρωθούν στο Ισραήλ και οι εχθροί του θα αφανιστούν. Οι προφητείες μιλούν για ανακατασκευή του Ναού του Σολομώντα, ανάσταση των νεκρών και την εμφάνιση του Μεσσία που θα γίνει Βασιλιάς του Ισραήλ. Τότε θα γίνει ο Αρμαγεδδών, ο πόλεμος του Γωγ και του Μαγώγ, με παρέμβαση του Θεού και επικράτηση των Εβραίων.
Οι ινδουιστές πιστεύουν ότι βαθμιαία η ανθρωπότητα θα χειροτερεύει και τα σκοτεινότερα ένστικτα των ανθρώπων θα βγουν στην επιφάνεια.
Όμως ένας Άβαταρ, ο Καλκί, θα αποκαταστήσει τις αδικίες και ένας χρυσός αιώνας, ο Κρτα Γιούγκα θα ανατείλει.
Ο Βούδας τώρα είχε προφητεύσει ότι οι διδασκαλίες του θα ξεχνιούνταν σε 500 χρόνια, αλλά μεταγενέστεροί του, όπως ο Μπούνταγκόσα μετέθεσαν το χρονικό διάστημα στα 5000 χρόνια.
Αφού ξεχαστούν τα πάντα ένας νέος Βούδας, ο Μετρέγια, θα εμφανιστεί, αφού ενσαρκωθεί από τον Παράδεισο που βρίσκεται και θα βοηθήσει ξανά τους ανθρώπους να βρουν το δρόμο προς τη Νιρβάνα.

Ο Ζωροαστρισμός μιλάει για μια μάχη μεταξύ των καλών και των κακών και στη συνέχεια την τελική κρίση.
Οι κακοί θα τιμωρηθούν για τρεις ημέρες αλλά τελικά θα συγχωρεθούν. Σύμφωνα με τους Ινδιάνους Χόπι το τέλος του κόσμου θα σημάνει ο ερχομός του λευκού ανθρώπου, οπότε και η γη θα μαστιγώνεται από σιδερένια φίδια, πέτρινα ποτάμια και δίχτυα αράχνης, ενώ η θάλασσα θα γίνει μαύρη.
Ένα μπλε αστέρι θα πέσει στη γη και θα ξεκινήσουν πόλεμοι αλλά όσοι κατανοήσουν τις προφητείες και ζήσουν στις περιοχές των Χόπι, θα σωθούν. Έπειτα, ο Παχάνα, ο μεγάλος λευκός αδελφός θα έρθει στη γη για να διδάξει τους ανθρώπους.

Τέλος στην αρχαία Ελλάδα υπήρχε η πίστη ότι η κυριαρχία του Δία δεν θα είναι παντοτινή.
Ο πατέρας Θεών και ανθρώπων θα εκθρονιστεί από έναν απόγονό του, ακριβώς όπως είχε συμβεί με τον πατέρα του Κρόνο και τον παππού του Ουρανό, αιώνες παλιότερα.
Το όνομα του νέου Θεού δεν αποκαλύπτεται αλλά είναι ένα τρομερό μυστικό που γνωρίζει μόνος ο Προμηθέας.

Έρευνα&Γνώση - Απόψεις/Αναζήτηση

Τελευταίες Eιδήσεις...

Πέμπτη, Μάρτιος 30, 2017

Αποδελτίωση Ειδήσεων

Συμβάν του 1859 δείχνει τι μπορούν να κάνουν οι γεωμαγνητικές καταιγίδες

Ο Ήλιος έγινε ξαφνικά πιο φωτεινός, τα καλώδια του τηλέγραφου...

Κατασκεύασαν αεροπλάνο με εκτυπωτή

Δυο φοιτητές του πανεπιστημίου της Virginia σχεδίασαν, κατασκεύασαν...

Αγαλματίδιο 200.000 ετών σε πέτρωμα στο φεγγάρι!..

Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Σχεδόν καθημερινά, νέες πληροφορίες,...

Aναζητώντας ένα χαμένο κόσμο κάτω από τους πάγους

Τις εργασίες τους για την εξερεύνηση μιας λίμνης, τρία χιλιόμετρα...

Chemtrail: Μαζικοί και συστηματικοί αεροψεκασμοί

Φυσικά θα αναρωτηθεί κανείς για ποιό λόγο να υπάρχει κάτι...

Ο Καιρός Σήμερα