Ο Τουτανχαμών είχε διαστημικό μαχαίρι - Τι ανακάλυψαν οι επιστήμονες

Δημιουργια : 10 Ιουνίου 2016 / Προβολες : 1873 - Κατηγορία : Παράξενα Παράδοξα

Όταν ανακαλύφθηκε ο τάφος του Τουτανχαμών, σχεδόν 100 χρόνια πριν, εντός αυτού βρέθηκαν θησαυροί υπεράνω πάσης φαντασίας, όμως τα μυστικά του τάφου δεν παύουν να αποκαλύπτονται ακόμα και σήμερα

Ο Τουτανχαμών είχε διαστημικό μαχαίρι - Τι ανακάλυψαν οι επιστήμονες

Όταν ανακαλύφθηκε ο τάφος του Τουτανχαμών, σχεδόν 100 χρόνια πριν, εντός αυτού βρέθηκαν θησαυροί υπεράνω πάσης φαντασίας, όμως τα μυστικά του τάφου δεν παύουν να αποκαλύπτονται ακόμα και σήμερα.

Μετά από νέα έρευνα ανακαλύφθηκε ότι κάποια αντικείμενα που είχε στο τάφο του ο Τουτανχαμών ήταν στην πραγματικότηατ από άλλο κόσμο.
Συγκεκριμένα ήταν από το διάστημα αφού όπως ανακαλύφθηκε η λεπίδα του μαχαιριού με την χρυσή λαβή που βρέθηκε εντός της σαρκοφάγου του ήταν από μέταλλο μετεωρίτη.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι τα επίπεδα κοβαλτίου, σιδήρου και φωσφόρου που περιείχε το μαχαίρι έμοιαζαν με αυτά των χημικών ενώσεων ενός μετεωρίτη που βρέθηκε στην Αίγυπτο το 2000.

Οι αιγυπτιολόγοι πιστεύουν ότι πίσω από τον τάφο του Τουτανχαμών βρίσκεται κρυφό δωμάτιο της Βασίλισσας Νεφερτίτη, χωρίς ακόμα να έχει βρεθεί κάτι που να παραπέμπει σε αυτό.

Το μαχαίρι 32 εκατοστών βρέθηκε το 1925 δίπλα από το μουμιοποιημένο σώμα του Τουτανχαμών.

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

0
Shares