Υπάρχει ζωή μετά το θάνατο;

Δημιουργια : 21 Απριλίου 2016 / Προβολες : 1144 - Κατηγορία : Παράξενα Παράδοξα

Μια ομάδα πνευμαπσπκών ερευνών με την ονομασία Scole Experimental Group (SEG) υποστηρίζει ότι έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 .200 ώρες ηχογραφημένων φωνών

Υπάρχει ζωή μετά το θάνατο;

Μια ομάδα πνευμαπσπκών ερευνών με την ονομασία Scole Experimental Group (SEG) υποστηρίζει ότι έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 .200 ώρες ηχογραφημένων φωνών, μηνυμάτων και συνομιλιών, προερχόμενων από άλλες διαστάσεις, και πιο συγκεκριμένα από την περιοχή της «μεια-θάνατον ζωής».

Η SEG υποστηρίζει επίσης ότι έχει βίντεο και φωτογραφικά στοιχεία από ανεξήγητα φώτα που εμφανίζονταν σε δωμάτια, όπου λάμβαναν χώρα πνευμαπσπκές συγκεντρώσεις.
Επίσης χειρόγραφα μηνύματα και εικόνες αιθερικής τοπιογραφίας, που θα μπορούσαν να αποτελούν υς προπες εντυπώσεις ενός ανθρώπου από την 'Αλλη Πλευρά.
Δύο φορές τη βδομάδα, από το 1993 ως το 1 998, η SEG συνεδρίαζε στο σπίτι της Σάνιρα και Ρόμπιν Φοη.

Η SEG πραγματοποίησε αυτές τις συγκεντρώσεις για να αποκτήσει, μέσω των πνευμαποπκών πειραματισμών, στοιχεία που θα παρουσίαζε στη συνεχεια στο κοινό Τα στοιχεία αυτά δόθηκαν στον Κην Μονταγκί, μέλος ιης Οργάνωσης Φυσικών Ερευνών (SEG), ο οποίος ενιυπωσιάστηκε και τα έδειξε σ' έναν αριθμό ακαδημαϊκών, γιατρών, επιστημόνων και παραισθησιολόγων.
Ο Δρ. Ρούπερτ Ιέλντρεηκ, που παραβρέθηκε οε μια ουνεδρίαση, δήλωσε: «Δεν ξέρω τη είχαν κάνει, αλλά ήταν κάτι το φανταοακό. Αισθανόμουν λες κι ένα αόρατο χέρι με είχε αγγίξει στους ώμους. Ο σκεπτικιστικός μου νους ήταν εξ ολοκλήρου απορροφημένος, αλλά αυτό δεν μπόρεσα να το εξηγήσω».
Αυτό που έκανε την έρευνα της SEG διαφορετική απ' όλες τις προηγούμενες είναι ότι η εν λόγω πνευματιοτικη ομάδα ισχυρίζεται ότι εργάστηκε πάνω οε νέες τεχνολογίες, χάρη στις οποίες μπόρεσε να έρθει σ' επαφή με οντότητες της Άλλης Πλευράς.

Οι νέες εντυπωσιακές τεχνολογίες αφαιρεσαν την ανάγκη για διάμεσα (μέντιουμ), προκείμενου να παραχθούν εκτοπλάσματα, μια τεχνική γνωστή από τον 19ο αιώνα. Αντί για τα μέντιουμ αυτές οι νέες μορφές ενέργειας μπορούν να παραγάγουν φωτα, ήχους, μορφές και αντικείμενα.
Λέτε τα μεντιουμ του μελλοντος να είναι κάποιες περίτεχνες ηλεκτρονικές συσκευές, που θα μας ταξιδεύουν ακόμη και στην Απέναντι Πλευρά;

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

0
Shares