Η Microsoft δημιούργησε ένα νέο διαδραστικό χάρτη για την εξάπλωση του κορωνοϊού

Δημιουργια : 22 Μαρτίου 2020 / Προβολες : 386 - Κατηγορία : Ειδήσεων

Η Microsoft σε μία προσπάθεια να κρατήσει τον κόσμο ενημερωμένο για την εξέλιξη της πανδημίας του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2

Η Microsoft δημιούργησε ένα νέο διαδραστικό χάρτη για την εξάπλωση του κορωνοϊού

Σε μία προσπάθεια να κρατήσει τον κόσμο ενημερωμένο για την εξέλιξη της πανδημίας του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 που προκαλεί την ασθένεια COVID-19, η Microsoft προχώρησε στην διάθεση ενός νέου διαδραστικού χάρτη.

Ο νέος διαδραστικός χάρτης, πέρα από ζωντανή πληροφόρηση σχετικά με τα επιβεβαιωμένα περιστατικά (ενεργά κρούσματα, περιστατικά ανάρρωσης και θανατηφόρα κρούσματα) σε κάθε χώρα του πλανήτη μας, συμπεριλαμβάνει διάφορα νέα που αφορούν τις εξελίξεις σε κάθε χώρα αλλά και βίντεο από το YouTube ή άλλες υπηρεσίες video streaming.

Ο χάρτης της Microsoft συγκεντρώσει δεδομένα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO), το Κέντρο Πρόληψης & Ελέγχου Νόσων των Ηνωμένων Πολιτειών (CDC), το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) και τη Wikipedia και παρέχει πληροφόρηση και για την τελευταία ενημέρωση δεδομένων (π.χ Τελευταία ενημέρωση δεδομένων: 21/3/2020, 11:56:31 π.μ.).

O χάρτης είναι διαθέσιμος στην διεύθυνση bing.com/covid.

«Πολλοί άνθρωποι στο Bing εργάστηκαν (από το σπίτι) την περασμένη εβδομάδα για να δημιουργήσουν μία πηγή χαρτογράφησης και αξιόπιστων ειδήσεων σχετικά με τις τελευταίες πληροφορίες για την ασθένεια COVID-19» δήλωσε ο Michael Schechter, Γενικός Διευθυντής Bing Growth and Distribution στην Microsoft.

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Luc Montagnier, Γνωρίζω που παρασκευάστηκε ο Covid-19! Πρόκειται για έργο ενός μαθητευόμενου μάγου και όχι ενός επιστήμονα, Ο κορωνοϊός δεν προήλθε από την αγορά της Ουχάν. Αυτός μπορεί να είναι ένας ωραίος μύθος, αλλά δεν μπορεί να γίνει.

  • Κατασκεύασαν αεροπλάνο με εκτυπωτή Δυο φοιτητές του πανεπιστημίου της Virginia σχεδίασαν, κατασκεύασαν και απογείωσαν με επιτυχία ένα μικρό μη-επανδρωμένο αεροσκάφος

  • Τι θα συμβεί εάν ανακαλύψουμε εξωγήινη ζωή στο διάστημα; Δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν, οι περισσότεροι αστροφυσικοί και αστρονόμοι είναι σίγουροι γι' αυτό. Θεωρείται αρκετά πιθανό πως υπάρχει ζωή κάπου στο διάστημα. Ακόμη και ο διάσημος επιστήμονας Στίβεν Χόκινγκ πιστεύει ότι υπάρχουν εξωγήινοι!

0
Shares