Η Microsoft δημιούργησε ένα νέο διαδραστικό χάρτη για την εξάπλωση του κορωνοϊού

Δημιουργια : 22 Μαρτίου 2020 / Προβολες : 455 - Κατηγορία : Ειδήσεων

Η Microsoft σε μία προσπάθεια να κρατήσει τον κόσμο ενημερωμένο για την εξέλιξη της πανδημίας του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2

Η Microsoft δημιούργησε ένα νέο διαδραστικό χάρτη για την εξάπλωση του κορωνοϊού

Σε μία προσπάθεια να κρατήσει τον κόσμο ενημερωμένο για την εξέλιξη της πανδημίας του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 που προκαλεί την ασθένεια COVID-19, η Microsoft προχώρησε στην διάθεση ενός νέου διαδραστικού χάρτη.

Ο νέος διαδραστικός χάρτης, πέρα από ζωντανή πληροφόρηση σχετικά με τα επιβεβαιωμένα περιστατικά (ενεργά κρούσματα, περιστατικά ανάρρωσης και θανατηφόρα κρούσματα) σε κάθε χώρα του πλανήτη μας, συμπεριλαμβάνει διάφορα νέα που αφορούν τις εξελίξεις σε κάθε χώρα αλλά και βίντεο από το YouTube ή άλλες υπηρεσίες video streaming.

Ο χάρτης της Microsoft συγκεντρώσει δεδομένα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO), το Κέντρο Πρόληψης & Ελέγχου Νόσων των Ηνωμένων Πολιτειών (CDC), το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) και τη Wikipedia και παρέχει πληροφόρηση και για την τελευταία ενημέρωση δεδομένων (π.χ Τελευταία ενημέρωση δεδομένων: 21/3/2020, 11:56:31 π.μ.).

O χάρτης είναι διαθέσιμος στην διεύθυνση bing.com/covid.

«Πολλοί άνθρωποι στο Bing εργάστηκαν (από το σπίτι) την περασμένη εβδομάδα για να δημιουργήσουν μία πηγή χαρτογράφησης και αξιόπιστων ειδήσεων σχετικά με τις τελευταίες πληροφορίες για την ασθένεια COVID-19» δήλωσε ο Michael Schechter, Γενικός Διευθυντής Bing Growth and Distribution στην Microsoft.

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Τέλος το κιλό μετά από 130 χρόνια! Άλλη μία αποκαθήλωση πέρασε στην ιστορία: Το «αληθινό» κιλό, ένας κύλινδρος από κράμα πλατίνας και ιριδίου, που εδώ και 130 χρόνια ήταν το παγκόσμιο πρότυπο για τη μέτρηση της μάζας, έπαψε πια να αποτελεί το σημείο αναφοράς για τον ορισμό του κιλού.

  • Η Γη απέκτησε έναν νέο φυσικό μίνι δορυφόρο Έναν νέο μικροσκοπικό συνοδό σε τροχιά γύρω της απέκτησε η Γη.

  • Στο φως πολύτιμο υλικό του Καραθεοδωρή Πολύτιμο επιστημονικό υλικό εκατοντάδων χειρογράφων του παγκόσμιας φήμης Έλληνα μαθηματικού Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή έφεραν στο φως της δημοσιότητας

0
Shares