Στουρνάρας-Νουί προδιέγραψαν χαμηλόφωνα τον όλεθρο που έρχεται

Δημιουργια : 01 Μαρτίου 2018 / Προβολες : 1483 - Κατηγορία : Ειδήσεων

Φοβοντουσαν τους κοριους! -Γιάννη, οι τράπεζες θα χρειαστούν 80 δις ευρώ. Διαλέξτε δραχμή ή τουρκική λίρα!

Στουρνάρας-Νουί προδιέγραψαν χαμηλόφωνα τον όλεθρο που έρχεται

Tην ώρα που οι αντιεξουσιαστές βομβάρδιζαν την Ερμού, ο κεντρικός τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας συναντούσε την επικεφαλής του SSM, Ντανιέλ Νουί στο γραφείο του.
Μια συνάντηση με τεράστια σημασία η οποία όμως πέρασε κάτω από τις κεραίες της δημοσιότητας καθώς ταυτόχρονα βρισκόταν σε εξέλιξη και ο κοσμογονικός ανασχηματισμός του Τσίπρα με τον πολιτικό τιτάνα Φώτη Κουβέλη που ανέτρεψε την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου να επιστρέφει σε θέση υπουργού γνωρίζοντας την αποθέωση από τα εκατομμύρια των θαυμάστιών του.
Μάλιστα ο βράχος της ηθικής αρχιράπερ Κουρουμπλής έσπευδε να μιλήσει για το ήθος και την ακεραιότητα του Κουβέλη.

Aπό την Ιόλη Πιερίδη [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ]

Κι αν στα social media βρισκόταν σε εξέλιξη ένα πάρτυ για την υπουργοποίηση του Κουβέλη, στα έγκατα της Τραπέζης της Ελλάδος ο Γιάννης Στουρνάρας και η Ντανιέλ Νουί συμφωνούσαν ότι οι ελληνικές τράπεζες χρειάζονται άμεσα 20 δις ευρώ και άλλα 60 δις ευρώ στην 5ετία.
Δεν μιλάμε απλά για πιστοληπτική γραμμή στήριξης αλλά για ένα νέο συναρπαστικό μνημόνιο.
Στο μεταξύ για πρώτη φορά φέτος τα αποτελέσματα των stress test θα δωθούν στην δημοσιότητα στις αρχές Μαΐου και τότε θ΄αρχίσει το πάρτυ.

-Η οικονομία σας είναι σάπια…
είπε κάποια στιγμή η επικεφαλής του SSM καθώς μελετούσε τα στοιχεία που της παρουσίαζε ο Γιάννης Στουρνάρας ο οποίος μιλούσε χαμηλόφωνα στην ιδέα ότι στην αίθουσα μπορεί να υπήρχαν κοριοί-βλέπε Τόμσεν-Βελκουλέσκου.
Πως να μην είναι σάπια όταν πολίτες και επιχειρήσεις χρωστάνε 120 δις κόκκινα δάνεια και άλλα 120 δις σε φόρους και την ίδια στιγμή η κυβέρνησή μας βάζει νέους φόρους για να διασώσει το πελατειακό κράτος…
θα απαντούσε ο Γιάννης Στουρνάρας.
Η επικεφαλής του SSM αισθάνθηκε ίλιγγο καθώς συνειδητοποιούσε ότι 8 χρόνια μνημόνια το μόνο που κατάφεραν ήταν να εκτινάξουν το χρέος στα 350 δις ευρώ και να λεηλατήσουν ακόμη και τα λεφτά που υπήρχαν στα στρώματα.
-Η Ελλάδα είναι ένας εφιάλτης. Τα νούμερα δεν βγαίνουν…,
ακούστηκε η Νουί η οποία ενημέρωσε τον Στουρνάρα ότι θα συζητήσει με τον Ντράγκι το τι θα γίνει με τις ελληνικές τράπεζες και τα ανοίγματά τους.
-Γιάννη, πολύ σύντομα οι τράπεζές σας θα βρεθούν με ένα άνοιγμα που θα αγγίζει τα 80 δις ευρώ.
Οι Ελληνες δεν πρόκειται να πληρώσουν τα δάνειά τους και θα πρέπει να επιστρέψετε στη δραχμή ή στην τούρκικη λίρα (εννοώντας ότι θα βρεθούμε υπό κατοχή), κόψτε το κεφάλι σας…

Πηγή kourdistoportocali.com

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

0
Shares