Chemtrail: Μαζικοί και συστηματικοί αεροψεκασμοί

Δημιουργια : 02 Ιουνίου 2016 / Προβολες : 2712 - Κατηγορία : Θεμάτων

Φυσικά θα αναρωτηθεί κανείς για ποιό λόγο να υπάρχει κάτι ύποπτο στα αέρια που αφήνει ένα αεροπλάνο

Chemtrail: Μαζικοί και συστηματικοί αεροψεκασμοί

Φυσικά θα αναρωτηθεί κανείς για ποιό λόγο να υπάρχει κάτι ύποπτο στα αέρια που αφήνει ένα αεροπλάνο.
Η αλήθεια είναι πως, σε μεγάλα υψόμετρα, όπου επικρατούν ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, περίπου -50οC ή -60οC τα αέρια που εξέρχονται από τον κινητήρα του αεροπλάνου, τα οποία είναι υπεύθυνα για την προώθησή του, είναι δυνατόν να παγώσουν αμέσως μετά την έξοδό τους, και να εμφανιστούν συμπυκνωμένα υπό μορφή λευκού νέφους.

Το νέφος αυτό γίνεται αντιληπτό ώς ένα λεπτό ίχνος πίσω ακριβώς από την ουρά του αεροπλάνου. Μετά την πάροδο κάποιων λεπτών, βέβαια, το νέφος αυτό διαλύεται.
Συνεπώς, κάτω από κατάλληλες συνθήκες, ένα αεροπλάνο που πετάει σε μεγάλα ύψη μπορεί να αφήνει πίσω του ένα λευκό ίχνος, του οποίου όμως το μήκος παραμένει σταθερό καθ'όλη την διάρκεια της πτήσης στις συγκεκριμένες συνθήκες.
Αυτή είναι βέβαια και η επίσημη απάντηση σε όσους βλέπουν κάτι άλλο, ύποπτο, σε αυτές τις ουρές, τις αποκαλούμενες και ως chemtrails (χημικές γραμμές).

Τι είναι οι χημικές γραμμές ;
Είναι γραμμές εναιωρήματος από : βάριο, αλουμίνιο, και πολυμερή (ινίδια) πυριτίου που απελευθερώνονται κατά χιλιάδες τόνους σε όλους τους ουρανούς του κόσμου από αεροπλάνα με κατάλληλο εξοπλισμό αεροπλάνα που ψεκάζουν χημικές ουσίες.

Δεν είναι αεροσκάφη αερογραμμών;
Τα αεροσκάφη αερογραμμών δεν πετάνε σε σχηματισμούς, ούτε ακολουθούν τέτοιες πορείες.

Δεν κάνουν σχέδια ...;
Οι κυβερνήσεις, όταν ρωτήθηκαν από πολίτες ή οργανώσεις : γενικά αγνόησαν το ερώτημα (Ιταλία , Γαλλία , ...) όταν απάντησαν, έδωσαν αόριστες απαντήσεις, όπως ότι είναι μέρος των ερευνών για το φαινόμενο του θερμοκηπίου (USA) ότι είναι μέρος των ερευνών για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας (Γερμανία).
Στην πραγματικότητα ερευνούν τον τρόπο ελέγχου του κλίματος κατά βούληση.
Παρεμπόδιση βροχής πάνω από την Αδριατική.
Προσπάθεια ελέγχου ενός κυκλώνα.

Η ικανότητα ελέγχου του κλίματος ισοδυναμεί με την κατοχή ενός όπλου μαζικής καταστροφής απείρως πιο ισχυρού και αποτελεσματικού από τα πυρηνικά όπλα :
-τα πυρηνικά όπλα καταστρέφουν και μολύνουν με ακτινοβολία τα πάντα στην περιοχή δράσης τους : τα έμβια όντα, το έδαφος και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές (πετρέλαιο, μεταλλεύματα κλπ.)
- η ξηρασία, οι πλημμύρες, οι κυκλώνες καταστρέφουν «μόνο» τα έμβια όντα, αλλά αφήνουν ανέγγιχτες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, στην διάθεση των « κυρίαρχων του κλίματος »
- επίσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς την συγκατάθεση της κοινής γνώμης (η δράση του όπλου δεν μπορεί να διακριθεί από μια φυσική καταστροφή).
Αν πχ. ξηρασία πλήξει μια περιοχή , αυτή θα αποδοθεί σε φυσικά αίτια και όχι σε ένα κράτος που θέλει να οικειοποιηθεί τον πλούτο της περιοχής αυτής .

Εικόνες από το έδαφος λίγο μετά τον ψεκασμό
Στην συνέχεια ο άνεμος τα διασκορπίζει, και σε λίγες ώρες ( 3 - 4 ) ...; σχηματίζονται τεχνητά σύννεφα από σκόνη, που κρύβουν τον ήλιο, Τα τεχνητά σύννεφα ιριδίζουν εξαιτίας της σκόνης που τα δημιούργησε.
Έχουν σχήμα και σύσταση διαφορετική από τα φυσικά σύννεφα ανάλογα με τις ουσίες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τους και τις επεγεραγίας στην οποία υποβάλλονται (σύννεφα βομβαρδισμένα με μικροκύμματα - Project Η.Α.Α.R.P)

σύννεφα με τρύπες από τις οποίες τι πέφτει; Ίχνη χημικής σκόνης που σχηματίζουν σκιές οι οποίες δεν θα έπρεπε να υπάρχουν, Σύννεφα που σχηματίζουν σφαίρα και γωνίες.

Τα χημικά προϊόντα για την παραγωγή των τεχνητών σύννεφων μπορούν να αγοραστούν ελεύθερα από το διαδίκτυο ...; και μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένες συμβουλές !!!

Προφανώς, οι σκόνες αυτές απελευθερούμενες στην ατμόσφαιρα είναι πάρα πολύ επικίνδυνες για την υγεία.
Αυτό συμβαίνει διότι :
-Όλες προκαλούν αναπνευστικά προβλήματα
-Τα πολυμερή είναι ινίδια πυριτίου, και η εισπνοή πυριτίου προκαλεί την σιλίκωση
-Η σκόνη αλουμινίου
-βραχυπρόθεσμα, επιδρά αρνητικά στην μνήμη και στην ικανότητα συγκέντρωσης
-μακροπρόθεσμα, προκαλεί συμπτώματα παρόμοια με την νόσο Alzheimer

Η σκόνη βαρίου προκαλεί
-χρόνια κόπωση (μέσω χρόνιας αύξησης του μυικού τόνου)
-καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος, αυξάνοντας την πιθανότητα νόσησης

Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να αναζητήσετε στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τις λέξεις Scie chimiche και Chemtrail.

Στο YouTube υπάρχουν πολλά σχετικά film και ειδικότερα ένα που διδάσκει τον τρόπο διάκρισης των απλών και αθώων σύννεφων συμπύκνωσης (Contrail), που παράγονται από τα αεροσκάφη σε συγκεκριμένες ατμοσφαιρικές συνθήκες, από τα χημικά ίχνη (Chemtrail) που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο του κλίματος.

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

0
Shares