27η Σεπτεμβρίου 1831 Η Αποφράς Ημέρα του Ελληνικού Έθνους

Δημιουργια : 27 Σεπτεμβρίου 2018 / Προβολες : 729 - Κατηγορία : Ελλάδα

Δολοφονηθέντος του Ηγέτη του Έθνους την 27η Σεπτεμβρίου 1831, η Ελλάς απλώς άλλαξε κατακτητή και ΟΥΔΕΠΟΤΕ έκτοτε υπήρξε ελεύθερη.

27η Σεπτεμβρίου 1831 Η Αποφράς Ημέρα του Ελληνικού Έθνους

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της διήρκησε σχεδόν τριάμισι χρόνια (18 Ιανουαρίου 1828 έως 27 Σεπτεμβρίου 1831).
Το πρωί της αποφράδος 27ης Σεπτεμβρίου 1831 η, εκ μέρους του κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια, απόρριψη των αγγλικών και γαλλικών οικονομικών προτάσεων, οδήγησαν τις δύο τελευταίες «προστάτιδες δυνάμεις» να οργανώσουν την δολοφονία του έξω από την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος στο Ναύπλιο.

Οι δολοφόνοι του τον πυροβόλησαν και τον μαχαίρωσαν θανάσιμα καθώς πήγαινε να παρακολουθήσει την κυριακάτικη θεία λειτουργία.
Τον Καποδίστρια συνόδευε ο Κρητικός μονόχειρας σωματοφύλακάς του Γεώργιος Κοζώνης.
Ποτέ δεν θα μάθουμε εάν ο ίδιος και ο ζητιάνος στην είσοδο της εκκλησίας ήταν οι δολοφόνοι του και ΟΧΙ οι Μαυρομιχαλέοι.
Μετά τη δολοφονία του Καποδίστρια, ο Κοζώνης, κατάφερε να τραυματίσει θανάσιμα τον Κωνσταντίνο Μαυρομιχάλη στον θώρακα κατά την καταδίωξή του.
Ήταν ένας από τους μάρτυρες κατηγορίας στην δίκη των δολοφόνων του Ιωάννη Καποδίστρια.
Είναι χαρακτηριστικό ότι, παρά την παρέλευση τόσο μεγάλου χρονικού διαστήματος, ο φάκελος για τη δολοφονία του Καποδίστρια στα αρχεία του βρετανικού Υπουργείου Εξωτερικών παραμένει ακόμη ΑΚΡΩΣ απόρρητος. ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!

Την 27η Σεπτεμβρίου 1831 ΔΕΝ δολοφονήθηκε μόνο ο Ιωάννης Καποδίστριας, ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ η Ελλάς.
Ως κυβερνήτης ο Ιωάννης Καποδίστριας αρνήθηκε να δεχθεί μισθό, ενώ διέθεσε όλη του την περιουσία για τους σκοπούς του κράτους.
Αυτό έπραξαν και πράττουν έκτοτε και τα αρπακτικά, ως «Έλληνες» πολιτικοί.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, που το μίζερο κράτος δεν τον ανακήρυξε ΕΘΝΑΡΧΗ!!!

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Τέλος το κιλό μετά από 130 χρόνια! Άλλη μία αποκαθήλωση πέρασε στην ιστορία: Το «αληθινό» κιλό, ένας κύλινδρος από κράμα πλατίνας και ιριδίου, που εδώ και 130 χρόνια ήταν το παγκόσμιο πρότυπο για τη μέτρηση της μάζας, έπαψε πια να αποτελεί το σημείο αναφοράς για τον ορισμό του κιλού.

  • Ο Τραμπ το κάνει επίσημο, Ορυχεία στο Φεγγάρι Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα με το οποίο επιτρέπεται η εξόρυξη μετάλλων από τη Σελήνη και αστεροειδείς.

  • SpaceX Επιτυχής η ιστορική εκτόξευση της επανδρωμένης αποστολής Demo-2 Η SpaceX, η ιδιωτική διαστημική εταιρεία του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ, εκτόξευσε με επιτυχία δύο Αμερικανούς αστροναύτες σε τροχιά από τη Φλόριντα το Σάββατο, σε μια αποστολή (Demo-2)

0
Shares