Mήπως οι Τούρκοι έπιασαν αιχμαλώτους σε ελληνικό έδαφος;

Δημιουργια : 02 Μαρτίου 2018 / Προβολες : 1284 - Κατηγορία : Ελλάδα

Ποιος λέει ότι οι δύο στρατιωτικοί μας μπήκαν στην Τουρκία;

Mήπως οι Τούρκοι έπιασαν αιχμαλώτους σε ελληνικό έδαφος;

Και ενώ οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί κρατούνται αυτή η τη στιγμή στις φυλακές της Αδριανούπολης και έχοντας ήδη περάσει από τον στρατιωτικό εισαγγελέα και εν συνεχεία στο δικαστικό μέγαρο απ’ όπου τους απαγγέλθηκαν η κατηγορία για παράνομη είσοδο σε Τουρκικό έδαφος, τα ερωτήματα είναι πολλά!

Η Τουρκική πλευρά στην αναφορά της για την αιχμαλώτιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών υποστηρίζουν ότι οι δύο Έλληνες πιάστηκαν αιχμάλωτοι σε Τουρκικό έδαφος από τουρκική περίπολο.

Πώς πιστοποιήθηκε ότι οι αιχμάλωτοι μπήκαν κατά λάθος στη Τουρκία; Κανείς δεν έχει μιλήσει μαζί τους από ελληνικής πλευράς, απλώς υπήρξε διαβεβαίωση των Τούρκων.
Επισήμως, αναφέρεται ότι η περίπολος συνελήφθη από Τούρκους στρατιωτικούς την 1η Μαρτίου, αλλά αρνούνται να πουν αν πέρασαν σε τουρκικό έδαφος το πρωί, το μεσημέρι, το απόγευμα ή το βράδυ της χθεσινής ημέρας.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι οι Τούρκοι μετέφεραν τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς στην Αδριανούπολη και δεν τους κράτησαν κοντά στις Καστανιές.
Αν ήταν ήσσονος σημασίας το επεισόδιο δεν θα τους μετέφεραν στην Ανδριανούπολη.
Αρα τους έχουν αιχμαλωτίσει κανονικά.

Όπως μάλιστα ισχυρίζονται στρατιωτικοί παράγοντες, που θέλουν όμως να κρατήσουν την ανωνυμία τους, το γεγονός ότι υπάρχει μια στενή ζώνη μεταξύ των εδαφών των δύο χωρών που ακόμα και αν κάνεις λάθος και πας ανατολικά αντί δυτικά, το αντιλαμβάνεσαι έγκαιρα.
Τα στελέχη του Ελληνικού Στρατού δεν είναι η «Κοκκινοσκουφίτσα που περπατά εις το δάσος»: Υπάρχει συγκεκριμένο κοντινό δρομολόγιο από το φυλάκιο και επειδή ενίοτε οι καιρικές συνθήκες είναι άσχημες, υπάρχουν σημάδια που αποτρέπουν ακόμα και τον πιο άσχετο να μην μπει στο τουρκικό έδαφος.

Το πιο σημαντικό που δείχνει εισβολή σε ελληνικό έδαφος, ενέδρα και απαγωγή είναι πως οι δύο Έλληνες εντόπισαν πατημασιές αγνώστων πάνω στο χιόνι γεγονός που τους έκανε να σταθούν και να τις φωτογραφίσουν προκειμένου να τις αποστείλουν στους ανωτέρους τους.

Από την άλλη πλευρά η Αγκυρα, όταν εκδώσει ανακοίνωση, φυσικά θα μιλήσει για «Παράνομη είσοδο στη Τουρκία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών». Αν εκδώσει ανακοίνωση και αν λήξει ομαλά το επεισόδιο και δεν τους κρατήσουν ομήρους «έναντι» των οκτώ Τούρκων που διέφυγαν στο πραξικόπημα στην Ελλάδα.

Με βάση όμως το γεγονός ότι ήδη οι δύο στρατιωτικοί μας είναι προφυλακισμένοι, οι τελικές κατηγορίες θα τους αποδοθούν μετά τη Δευτέρα, είναι άγνωστο πότε θα δικαστούν,ποια θα είναι η ποινή και στο τι έχουν στο βάθος του μυαλού τους οι Τούρκοι όσον αφορά στην όξυνση των σχέσεών τους με την Ελλάδα.

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Με ελληνική συμμετοχή ξεκίνησε το ταξίδι του στον Ήλιο το Solar Orbiter Τις αχαρτογράφητες έως τώρα πολικές περιοχές του Ήλιου θα φωτογραφήσει για πρώτη φορά το σκάφος Solar Orbiter του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA), το οποίο ξεκίνησε το ταξίδι του προς το λαμπερό αστέρι.

  • Πλησιάζει προς την Γη ένας βράχος UFO Μελετώντας δεδομένα του ερευνητικού προγράμματος Dark Energy Survey εντοπίστηκε από αστρονόμους ένα τεράστιο διαστημικό σώμα που κινείται στο νέφος Oort που βρίσκεται στις εσχατιές του ηλιακού μας συστήματος αλλά κινείται και προς το εσωτερικό του.

  • Ανακαλύφθηκε νέος πλανήτης Γερμανοί αστρονόμοι ανακάλυψαν «ένα γιγάντιο νεαρό» πλανήτη στο βαθύ διάστημα, ο οποίος όπως τονίζουν έχει μάζα κατά 10 φορές πυκνότερη από αυτήν του πλανήτη Δία

0
Shares