Το Facebook προσλαμβάνει προσωπικό κυβερνοασφαλείας

Δημιουργια : 02 Νοεμβρίου 2017 / Προβολες : 588 - Κατηγορία : Κόσμος

Το Facebook ετοιμάζεται να διπλασιάσει το προσωπικό ασφαλείας, φτάνοντας τους 20.000 εργαζομένους σε αυτό τον τομέα.

Το Facebook προσλαμβάνει προσωπικό κυβερνοασφαλείας
Το δημοφιλέστερο social media ανακοίνωσε προσλήψεις προσωπικού, το οποίο θα επιφορτιστεί με τα μείζονα θέματα ασφαλείας, 20.000 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων των συμβασιούχων, μέχρι τα τέλη του 2018. Οι προσλήψεις θα φτάσουν τον αριθμό των 10.000.
 
Η εταιρεία δεσμεύτηκε για αυτή την κίνηση, κατά την ακρόαση των υπεύθυνων της ενώπιον των γερουσιαστών των ΗΠΑ, οι οποίοι ανακρίνουν τον διαδικτυακό γίγαντα, καθώς και το Twitter Inc άλλα και την Google Alphabet Inc, σχετικά με τη ρωσική παρέμβαση στις προεδρικές εκλογές του 2016 και τον ρόλο των online πλατφορμών. 
 
Ο Colin Stretch, ο αρχηγός της ομάδας δικηγόρων του Facebook, εξήγησε ότι οι νέοι υπάλληλοι θα βοηθήσουν στην παρακολούθηση της συμπεριφοράς εξτρεμιστών στις σελίδες.
«Πρέπει να κατανοήσουμε τη συμπεριφορά και επιδείξουμε την ικανότητα, τόσο ως εταιρεία, όσο και ως βιομηχανία, για να μπορέσουμε να την εντοπίσουμε και να την εξαλείψουμε παρόμοια φαινόμενα», δήλωσε ο Στρετς. 
 
ΠΗΓΗ: Bloomberg.com

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Τέλος το κιλό μετά από 130 χρόνια! Άλλη μία αποκαθήλωση πέρασε στην ιστορία: Το «αληθινό» κιλό, ένας κύλινδρος από κράμα πλατίνας και ιριδίου, που εδώ και 130 χρόνια ήταν το παγκόσμιο πρότυπο για τη μέτρηση της μάζας, έπαψε πια να αποτελεί το σημείο αναφοράς για τον ορισμό του κιλού.

  • Ο λογιστής των μασόνων κατέθεσε μήνυση κατά έξι υψηλόβαθμων τεκτόνων Μόλις άρχισαν να περνούν την πόρτα του ανακριτή για τα οικονομικά σκάνδαλα στην κορυφή της μασονικής πυραμίδα και μόλις με δικαστική απόφαση διορίστηκε προσωρινή διοίκηση στην Τεκτονική Αδελφότητα Μεγάλη Στοά της Ελλάδος

  • Μυστική αποστολή σε τροχιά γύρω από τη Γη το Χ-37Β των ΗΠΑ Κανείς εκτός προφανώς από ένα κλειστό κύκλο ανθρώπων δεν ξέρει τι κάνει στο διάστημα το μεγάλο ρομποτικό διαστημοπλάνο Χ-37Β της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, το οποίο επέστρεψε την Κυριακή στο Διαστημικό Κέντρο Κανάβεραλ της NASA στη Φλόριντα.

0
Shares